Mikrokristalin balmumu

$11.00 USD

Shipping calculated at checkout

Sold Out

  • Tanım

    • Petrol bazlı balmumu, kozmetik ve güzellik ürünlerinde viskozite ajanı olarak, bağlayıcı ve yumuşatıcı olarak da dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için idealdir.
    • İnce kristal balmumu - Genellikle daha opak, daha viskoz, daha yoğun, yapışkan ve parafin balmumundan daha elastik.
    • Genellikle parafin balmumundan daha esnek. Elastik ve yapışkan özellikleri, düz olmayan zincir bileşenleri ile ilişkilidir.
    • Üç formülasyon: sert - sert ve koruyucu bir kaplama oluşturmak için ideal yapı, yapışma ve koruma sağlar. Orta - reoloji değiştirici olarak kullanılır; yağ bağlama özelliklerini iyileştirir; neme karşı korur. Farmasötikler ve kozmetikler için idealdir. Yumuşak - esnek ve nispeten yapışkantı, bu da balmumu yüzey yapışmasını artırmaya yardımcı olduğu ve ürününüze güzel bir parlaklık sağladığı için kavanoz mumları için inanılmaz bir katkı maddesi haline getirir.

    Ürün Açıklaması

    Parafin balmumuna benzer şekilde, mikrokristalin balmumu petrol bazlı bir balmumudur. Viskozite ajanı kozmetik ve güzellik ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için, bağlayıcı ve yumuşatıcı olarak idealdir. Mikrokristalin balmumu genellikle parafin balmumuna alternatif olarak kullanılır. Parafin balmumunun aksine, mikrokristalin balmumu ince kristallere sahiptir ve genellikle daha opak, daha viskoz, daha yoğun, daha yapışkan ve daha elastiktir.

  • ek bilgi

    Spesifikasyonlar

    Zor:

    Erime noktası ° C - 80,0

    Yağ içeriği %; 2,0 maks.

    İğne Penetrasyonu 25 ° C, 1/10mm - 20

    Orta:   

    Erime noktası ° C - 70,0

    Yağ içeriği %; 1.5 maks.

    İğne Penetrasyonu 25 ° C, 1/10mm - 25  

    Yumuşak:  

    Konjegeler noktası ° C - 75,0

    Yağ İçeriği %: 2.5 maks.

    İğne Penetrasyonu 25 ° C, 1/10mm - 30