Vazelin

$30.00 USD

Shipping calculated at checkout

Available Now!

  • Tanım

    Petrolatum genellikle petrol jöle olarak adlandırılan bir petrol ürünüdür. Geleneksel olarak, özellikle kozmetik endüstrisinde, nem-bariyer teşvik edici özellikleri için kullanılmıştır. Carmel, yüksek saflık ve tutarlılık petrolleri sunar.

    Hibrit Petrolatum ürünlerimiz petrolatumu sebze kaynaklarıyla birleştirir. Bu ürünler, önemli miktarda yenilenebilir sebze bileşenleri içerdikleri için çevre dostudur.

    Carmel Petrolatumlar USP sınıfıdır ve dudak balsamları, vücut yıkama ve cilt kremleri gibi kozmetik uygulamalarda kullanım için idealdir. İnert maddeler olarak, nem bariyerleri oluşturmak için güvenli temel malzeme ve cilde aktif bileşenler sunmak için araçlar olarak hizmet ederler.