Ozokerit balmumu

Carmel

Ozokerit balmumu

Satış ücreti$0.00 USD
Hepsi satıldı

Nakliye hesaplandı Kasada

Ambalaj:1 lb
Tanım
• Ozokerit balmumu - Bu, kumtaşı damarlarından türetilmiş ve kozmetik endüstrisinde rujlar, temel çubukları ve cilt için uygun doğal bir balmumu gerektiren diğer cilt bakım ürünleri için kullanılan bir mineral balmumudur.
• 
Başvuru - Ozokerit, doğal, mineral ve sentetik hammaddelerle uyumludur, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, boya kalemleri, kaplamalar, mumlar, endüstriyel, meyve ve bitkisel kaplamalar ve mürekkepler için mükemmeldir.
• 
Doku arttırıcı - Bu mineral balmumu kozmetiklerde rujlara sıkılık eklemek ve bunları harmanlamak için çubuk temelleri eklemek için kullanılır.
• ERİME NOKTASI -73-76 ° C (164-169 ° F).
• AMBALAJLAMA - 1 lb ve 5 lbs torbalar.

 
Ürün Açıklaması
Carmel Ozokerite Wax, çoğu sebze ve mineral mum ve bitkisel yağ, mineral yağ ve petrolatumlarla uyumlu mineral bazlı bir balmumudur. Bu balmumu, çubuk yapısının gücünü artırdığı ve ürünü uygulama için dayanıklı tuttuğu için ruj ve temel gibi kozmetik ürünler için mükemmeldir. Daha yüksek erime sıcaklığı nedeniyle, ozokerit deri cilalar, elektrik izolatörleri, karbon kağıdı ve mumlar üretmek için de kullanılır.

Spesifikasyonlar
• Ambalaj: 1 lb ve 5 lbs torbalar
• Balmumu boncuk formunda gelir
• Erime noktası: 73-76 ° C (164-169 ° F) 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)